Условия за ползване на уеб сайта

Сайтът holiday-in-greece.net е рекламен туристически уеб сайт. От него можете да получите най-добрите оферти за почивка в Гърция.
За да получите индивидуална оферта за вашата почивка в Гърция, направете запитване до избраните от вас студиа, вили или апартаменти от сайта. Формулярът попълнете на английски или гръцки език. Запитването ще бъде изпратено директно до собственика. От него, ще получите индивидуална оферта в рамките на часове до един ден.
Като одобрите оферта за почивка, напишете обратен отговор, че искате да направите резервация и какви са условията за резервиране.
Капарирането за резервацията става директно към собственика на хотела без комисионна.
Обикновено, за да направите резервация, е нужно да се направи предплата, като стойността е равна на една нощувка, за всяко едно помещение, като нап. ( студио, апартамент, вила или стая) или 30% от общата сума за резервацията.
След като направите предплата (капаро), изпратете платежното си до собственика и искайте да Ви изпрати потвърдителен имейл или ваучер за резервацията Ви.
След като провери, че има плащане от ваша страна, собственика ви потвърждава, че имате направена резервация.
За отмяна (анулиране) на резервация или промяна на дати, може да се договорите със собственика на хотела, като са валидни свтовните правила и условия за анулиране на резервация.
Ако имате някакъв проблем или не можете да намерите добра оферта, се обадете или пишете тук.
тел: 0897 762659